Bananas kisállatok – Mi lapul a banánhéjban?

2019 október 22 2 perc olvasás

Bananas illatos játékfigurák

A Bananas cuki kis állatfigurái egy színes banán belsejében várják, hogy előcsalogassák őket! Mind a 24 figura különleges és egyedi karakter, ráadásul számos meglepetés lapul mellettük a banánhéjon belül!

Mi található a Bananas meglepetések belsejében?

Mindegyik Bananas belsejében egy apró, illatos kisállat várja, hogy kicsomagolják, ez azonban nem minden! A figura mellett a banánban két pici, összenyomható minibarát is elbújt, valamint van benne jó néhány ékszermatrica is, amivel fel lehet díszíteni akár a banánok külsejét is! Van még a banánban egy akasztó is, amire fel lehet lógatni a figurát, illetve van benne egy matrica a figuráról, és persze egy gyűjtői füzet is.
A gyűjtői füzetben nemcsak a Bananas figurák képeit találod meg, hanem minden apró információt meg lehet tudni belőle a kis kedvencekről. Minden állatkáról szerepel benne egy kis leírás, amiből kiderül, hogy mikor van a születésnapja, melyik figura a legjobb barátja és mit szeret a legjobban csinálni.

Mit lehet játszani a Bananas banánokkal?

A Bananas játékokat azért is imádják a kislányok, mert miután kibontották a banánfürtöt és kiderült, hogy melyik meglepetés figura lakik a banánokban, egyszerűen vissza lehet varázsolni a banán eredeti alakját és bárhova magukkal tudják vinni. Sőt, a banánban található matricákkal akár fel is lehet díszíteni és egyedivé lehet tenni a banánokat!
Mindegyik Bananas tetején van egy kis karika, így bármire fel lehet fűzni. Lehet belőle nyakláncot, táskadíszt vagy akár karkötőt készíteni, de persze vissza is lehet fűzni a banánfürtöt!

Bananas-játékfigurák


Hány éves kortól ajánlott a Bananas?

A Bananas kisbarátokkal 4 éves kor felett nyugodtan játszhatnak a gyerekek, az ennél fiatalabbak azonban felügyelet nélkül ne játsszanak vele, hiszen a banánhéj kisebb méretű játékokat is rejt, amit esetleg lenyelhetnek.
Akár cserélgetni is lehet egymás között a figurákat, hátha éppen az a kisállat bújik meg egy másik gyerek banánjában, amire a Te kislányod már oly régóta vágyik!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás