Vásárolj legalább 5000 forint felett és válassz ajándékaink közül!

Az öltöztetős játékok sose mennek ki a divatból!

Az öltöztetős játékok sose mennek ki a divatból!

Ugye Te is imádtad kiskorodban az öltöztetős játékokat? Pedig régebben messze nem volt ennyi menő öltöztetős játék, mint most, amikor már álomszép ruhákba tudják öltöztetni a kislányok a babákat!
Mutatunk két öltöztetős játékot a legkisebbeknek, valamint néhány gyönyörű babaruhát és öltöztetős babát a nagyobb gyerekeknek is!

Öltöztetős játékok kicsiknek

Ismered a macis öltöztető fajátékot? Ez tulajdonképpen egyszerre működik formaberakó és öltöztetős játékként, hiszen a maci ruhaelemeit a ruhák tárolódobozának tetején található mélyedésekbe lehet beletenni.
Szabadon lehet kombinálni a maci ruháit, de ha valaki igazán szabálykövető, akkor megtalálja benne a maci összes szettjét. Van közte pizsama, elegáns, sportos, téli és nyári összeállítás is! A kisfiúkat is bátran meglephettek ezzel a macis öltöztetővel, akár már másféléves kortól!
A picit nagyobbaknak pedig a matricás öltöztető könyveket ajánljuk, ahol kedvükre kombinálhatják az öltözékeket, még akkor is, ha nem tudnak még olyan szépen ruhákat rajzolni.

A leggyönyörűbb öltöztetős baba: az Antonio Juan játékbaba

A kiváló minőségű, gyönyörűen kidolgozott és kézzel készített Antinio Juan babák már több, mint hatvan éve rabul ejtették a kislányok szívét! Elképesztően élethűek ezek a spanyol babák, megszólalásig hasonlítanak az igazi gyerekekre! És ez nemcsak a bőrükről és a hajukról mondható el, hanem a ruháikról és a kiegészítőikről is.
Csodálatosan szép ruhakölteményeket lehet vásárolni az Antonio Juan babákhoz! Képzeld, volt idő, amikor a spanyolok kedvenc királyi hercegnőjének is elkészítették az élethű baba mását, amely nem mást viselt, mint a hercegnő valódi iskolai egyenruháját és ünnepi viseletét!
Öltöztetős játékok
Menő öltöztetős játékok

Ahogy cseperednek a lányok, egyre inkább a trendi ruhákat viselő Barbie és a hozzá hasonló babákat részesítik előnyben. Nem csoda, hiszen manapság már elképesztően menő öltöztetős babák vannak, így Barbie akár stewardessnek, golfjátékosnak, orvosnak vagy épp szaxofonosnak is felöltözhet! Rengeteg izgalmas lehetőséget kínálnak ezek az öltözékek a szerepjátékra, így egy kicsit a lányok is belekóstolhatnak ezekbe a nem feltétlenül hétköznapi foglalkozásokba.
Vagy említhetnénk akár a National Geographic Barbie babákat, akik egytől egyig tudományos munkát végeznek, az öltözékük és a kiegészítőik is ehhez igazodnak. A csinos Barbie babák mellett ma már bőven megfér a gumicsizmás expedíció vezető Barbie is, amely talán még izgalmasabb is a kislányoknak!