nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

Autós bébijátékok, avagy a nyugodt utazás titka

Autós bébijátékok, avagy a nyugodt utazás titka

Adunk pár tippet, hogy milyen bébijátékot érdemes magatokkal vinni egy autóútra. Olyat, ami nem pottyan ki egykönnyen a kis kezekből, nem kell percenként hátracsavarodva visszaadni és persze kellően érdekes ahhoz, hogy lekösse a gyereket!

Milyen autós babajátékot válassz?

Aki utazott már kisbabával autóban, az tudja, hogy ez bizony nem mindig egyszerű, pláne amikor még hátrafelé bekötött ülésben ül a gyerek és még a szemkontaktust is nehéz felvenni vele. Egy dugóban araszolás során az ember kínjában már minden biztonságosnak tűnő tárgyat a gyerek kezébe adna legszívesebben, hogy nézegesse vagy játsszon vele, pedig mennyivel egyszerűbb lenne bent tartani a kocsiban egy szatyor úti bébijátékot!
Nagyon fontos, hogy az autós bébijáték biztonságos legyen, tehát semmiképp ne eshessenek le róla kisebb darabok, amiket esetleg félrenyelhet a baba. Ez legyen a legfontosabb szempont a játék kiválasztásánál! Az is fontos, hogy lehetőleg nagyobb méretű játék legyen, hogy ha ki is ejti a baba a kezéből, könnyen fel tudja venni újra az öléből, mert a végén még lehet amiatt lesz dühös, hogy elejtette.

Fellógatható játék a legkisebbeknek

A 3-4 hónaposnál fiatalabb babák bizony még nem tudnak odanyúlni a tárgyakért, bármennyire is szeretnék. Nekik érdemes a hordozható autósülésük hordozókarjára fellógatni egy-egy izgalmas csörgőt vagy játékot, ennek a nézegetése biztosan hosszan leköti majd őket. Szép lassan pedig úgyis észreveszik majd, hogy még izgalmasabb lesz a látvány, ha a kis karjukkal kalimpálva beleütnek és előbb-utóbb megpróbálják majd magukhoz húzni a játékot.
Ez a majmos zenélő csörgő például remek választás a pici babáknak, ugyanis amellett, hogy nagyon tarka és izgalmasan csörög, még beszélni és énekelni is tud a majom!

Babajátékok 3 hónapos kortól

Óriási ugrás a gyerekeknél, mikor elkezdenek nyúlni az előttük található tárgyak felé és ha sután is, de meg tudják fogni azokat! Az autós babajátékok esetében ez azért nagyon jó, mert végre fel tudják venni az ölükbe leejtett játékot és újra meg tudják fogni.
A puha textilkönyvekből mindenképpen érdemes néhányat bent tartani a kocsiban. Amellett ugyanis, hogy nagyon aranyos állatképek vannak bennük, még zörögnek is oldalaik és némelyik extra szórakozást is tartalmaz. Ez a Fisher Price textilkönyv például különböző felületű anyagokat rejt minden oldalon, így minden egyes lapját érdemes végigtapogatni a babáknak. Az egyik oldalon ráadásul még tükrös felület is van benne, ami extrán izgalmas a kicsiknek!
Ez az almás babakönyv is szuper bébijáték autóba, mivel minden egyes oldala csörög-zörög, az aljáról lelógó kisállatok pedig fogzáskor is nagyon jó szolgálatot tehetnek!
Bébijáték autóba
Autós játék kisfiúknak

Sok kisfiú álma egy zenélő és világító bébikormány, amivel eljátszhatja, hogy ő is úgy száguld, akárcsak a nagyok! Kormányzás közben a játék ráadásul igazi autóhangokat ad ki, még duda és index is van rajta! A kifejezetten a kicsi kezekre szabott játékot akár az autóülésre is lehet rögzíteni, így utazás közben remekül utánozhatja a gyerek az autó vezetőjét.