nyar
Akár a levegőbe is rajzolhatsz az IDO3D tollakkal!

Akár a levegőbe is rajzolhatsz az IDO3D tollakkal!

Ha hiszed, ha nem, az IDO3D tollak segítségével akár már a levegőbe is lehet rajzolni! 3D-ben könnyedén életre kelthetsz bármit, amit lerajzolsz! Nem kell bonyolult szerkezetekre gondolnod, hiszen nem kell hozzá se hő, se bonyolult szoftver, mindössze egy speciális tintára és fényre van szükség az alkotáshoz!

Milyen IDO3D készletek léteznek?


Az IDO3D kínálatában három fő terméktípus létezik: az IDO3D tollak, az IDO3D Vertical rajzoló szettek és a Print Shop nyomtató készletek. Mindegyik kreatív játék tartalmaz minden szükséges hozzávalót az alkotáshoz, ha azonban kifogyna a toll vagy a Print Shop nyomtatóhoz utántöltő kellene, ezeket is egyszerűen meg tudod vásárolni utólag is bármikor!

Mindegyik IDO3D játék 8 éves kortól javasolt, de azért a 10 éven aluliaknak elkél majd a segítség, legalábbis a kezdeti időkben. Mondjuk mindegyik játék annyira izgalmas, hogy általában a szülők is alig várják, hogy előkerüljenek az IDO3D készletek! Nézzük is végig akkor egyenként a játékokat!

Rajzolj egyenesen a levegőbe az IDO3D Pro tollakkal!


Az IDO3D Pro toll segítségével forradalmian új szintre lép a rajzolás! Csak az a kérdés, hogy a készlethez tartozó műanyag sablonon kezdődjön az alkotás vagy egyenesen a levegőben!
A Pro tollban egy különleges beépített UV-lámpa van, aminek köszönhetően egyből három dimenziós alkotás is lehetséges, ennek köszönhetően lehet egyből a levegőbe rajzolni vele. Ha pedig a sablonon készülnek el az elemek külön-külön, akkor utána könnyedén egymásba lehet illeszteni a részeket és már kész is a 3D-s remekmű!


IDO3D-tollak


Az IDO3D Vertical rajzoló szettek


Ezek a kreatív készletek a különleges tollakon kívül különböző sablonokat tartalmaznak. Az IDO3D Vertical rajzoló szettek abban különböznek egymástól, hogy míg a kisebb szettek csak 2 darab tollat és 1-2 sablont tartalmaznak, addig a nagyobb dobozokban lényegesen több található mindkettőből. Számos uniszex készlet van, például az állatos vagy a híres épületes, de vannak kifejezetten csajos szettek is, például az unikornis vagy az ékszerkészítő készlet.

Az IDO3D Print Shop egy valódi házi 3D nyomtató!


Az IDO3D Print Shop segítségével bármit ki lehet otthon is nyomtatni, amit csak szeretnél! Csak bele kell helyezni a formát és a tintát a nyomtatóba és az UV lámpa által nagyon hamar megköt az alkotás! Számos különböző színben tudsz vásárolni a szetthez utántöltőket, valamint izgalmas sablonokból is lehet választani: divatkiegészítők, építőkockák és menő figurák.

IDO3D-link