nyar
Ajándékötletek Star Wars rajongó felnőtteknek

Ajándékötletek Star Wars rajongó felnőtteknek

A Star Wars filmeket senkinek se kell bemutatni, hiszen még az is fel tud sorolni belőlük néhány szereplőt, aki soha életében nem látott egy részt se. A Star Wars kultusza ráadásul nemcsak a gyerekekre, de a felnőttekre is hat, így sok Star Wars játék készül kifejezetten azért, hogy a felnőttek kedvére is tegyenek velük. Adunk most neked néhány tippet, hogy milyen ajándékot érdemes venni egy játékos kedvű felnőtt Star Wars rajongónak, ha a kedvében szeretnél járni!

Star Wars társasjáték a legnagyobb Star Wars rajongóknak


Számos olyan Star Wars játék létezik, amely egy felnőttnek is tökéletes ajándék lehet! A Star Battle Elit osztag társasjátéknak például biztosan minden Star Wars rajongó örül, de persze nem kell ahhoz elvetemült rajongónak lenni, hogy érdekes legyen vele a játék. Egy elit csoport tagjaként, az ellenállás egy-egy osztagát vezényelve kell felvenni a harcot a birodalommal szemben a játékban és a lényeg, hogy át kell törni az ellenséges vonalakat. Az utasításokat követve még extra támogatást is lehet szerezni a csatához! A fő cél nem más, minthogy megmaradjon egyben a csapat. Izgalmas stratégiai játék, amit felnőttek és gyerekek is játszhatnak!
 

A Star Wars Lego készletek a felnőtteknek is kihívást jelentenek


Ha tudod, hogy szeret alkotni, akinek ajándékot keresel, akkor lepd meg egy Star Wars Legoval! A nagyobb, sok darabból álló készletek összerakása a felnőttek számára is kihívást jelentenek ám! Az Első rendi nehéz támadó lépegető készlet például 1376 darabból áll, az összeépítés jutalma azonban egy rugós kilövővel és gyorstüzelő korongvetővel is ellátott lépegető lesz, nyitható és újratölthető rekeszekkel!

Az Ellenállás oldali bombázó ugyan valamivel kisebb készlet, de azért a 780 darab Lego is hosszú összerakást igényel. És hát valljuk be, melyik Star Wars rajongó felnőtt ne szeretne a kapitány helyében tündökölni egy bombázón? Kipróbálni, hogy milyen visszaverni az ellenséges hajókat, tüzelni a rugós kilövőkkel egy kis extra tűzerő kedvéért vagy kioldani a bombákat az ütközetben!

Star-Wars-ajándékok-felnőtteknek


Szeret pókerezni? Lepd meg Star Wars kártyával!


Ha tudod, hogy szeret kártyázni, akinek az ajándékot keresed, lepd meg egy dupla csomagos Star Wars franciakártyával! Az akciójelenetekben dúskáló lapokkal olyan klasszikus kártyajátékokat lehet játszani, mint a römi, a póker, a bridzs vagy éppen a kanaszta!

Ha pedig csak valami kis apróságot keresel, akkor vehetsz neki egy Star Wars kulcstartót, jegyzetfüzetet, határidő naplót vagy akár zoknit is!

Hozzászólás írása

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagynunk, hogy látszódjon az oldalon.