Ajándékot keresel 4-5 éves fiúnak?

Ajándékot keresel 4-5 éves fiúnak?

Mutatunk három ajándéktippet, amivel biztosan sikert aratsz majd, ha 4-5 éves fiúnak keresel ajándékot! Van közte játék szerepjátékozáshoz és kreatívkodáshoz is, úgyhogy biztosan megtalálod majd a legjobb ajándékot!

Állatfigurák


A lányokkal ellentétben a fiúk nem igazán szoktak babázni, és egy idő után a plüssöknek is búcsút mondanak. Na de mi marad akkor nekik a szerepjátékokhoz? Hát a különféle állat- és játékfigurák!
Ha például a kisfiad kedvenc állatát szeretnéd megvásárolni, érdemes végigböngészned a Mojo figurák kínálatát, az Animal Planet figuráik között ugyanis szinte minden állatot meg lehet találni, köztük számos olyat, amiről még nem is hallottál! Kacsacsőrű emlős, aranysárkány, bikacápa, fekete musztáng, emu, vízidisznó, lajhár, gyűrűsfarkú lemur, bengáli tigris, T-Rex, mamubébi - szóval tényleg minden van itt, nem vicceltünk!
Nyugodtan be lehet vinni akár a kádba vagy a homokozóba is a Mojo állatfigurákat, jól bírják a kiképzést, és könnyedén le lehet tisztítani őket a játék végeztével.

Élethű robotállatok


A Robo Alive interaktív robotállatok megtévesztésig hasonlítanak az igaziakra, ugyanis éppen úgy izegnek-mozognak! Te ugyan lehet, frászt kapsz az ilyesmitől, de hidd el, a kisfiúk pontosan erre vágynak!
A robotállatoknak rugalmas és puha borításuk van, ráadásul a szemük is teljesen élethűen düledezik! Van bennük egy különleges beépített szenzor, ez segíti a mozgásukat: például azonnal sarkon fordulnak, ha valaminek nekiütköznének, és máris irányt tudnak változtatni.
A robotpók a hasa alatt található apró kerekek segítségével rohangál a lakásban, a kígyó pedig pont úgy tekeredik, mintha igazi lenne! Sziszeg és nyújtogatja a nyelvét, fel-alá cikázik a földön, de ne félj, mindezt nyomban abbahagyja, ha valaki hozzáér.

Robo-Alive-robotállatok

Gyurmakészletek


A gyurmázáshoz nem kell extra kézügyesség, a sikerélmény garantált, ráadásul nincs még olyan kézműves tevékenység, ahol ennyire könnyű lenne újratervezni, ha valami nem a tervek szerint sül el! A gyerekek nagyon szeretik a gyurmakészleteket, hiszen rengeteg szerepjátékra adnak lehetőséget.
A Play-Doh Dinós készletével például el lehet készíteni Rex dinó láblenyomatát, vagy akár különböző mini csigákat vagy apró élőlényeket is. A Popcorn készítő készlettel pedig finom pattogatott kukoricát és egyéb partifalatokat lehet elkészíteni. Csak bele kell szórni a kukoricaalapot és csavarni egyet a gépen, hogy a végén kipotyogjon a sok-sok finom gyurmakukorica! De akár öntettel és színes szórt cukorral gazdagított fagyikelyhekkel is lehet várni a vendégeket, ehhez is minden megtalálható a készletben!