nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

A Mindentudorka kvízjáték nem csak a gyerekeknek izgalmas!

A Mindentudorka kvízjáték nem csak a gyerekeknek izgalmas!

Vajon miért nem szabad a nyúlnak szegfűt ennie? Minden dinónak volt foga? Melyik kontinensen van a legtöbb ország? És mit kell tennünk, ha megfogtunk egy teknőst? Fogadjunk, hogy Te sem tudod mindegyik kérdésre a választ, ugye? Pedig ezek nem is a haladó szintű Mindentudorka kérdések!

Hogyan kell játszani a Mindentudorka kvízjátékkal?

A Mindentudorka egy klasszikus kvízjáték, amit bárhol, akár még a strandon vagy a kocsiban is lehet játszani. Minden készlet harminc kártyát tartalmaz, melyeken igaz vagy hamis állítások és feleletválasztós kérdések váltogatják egymást. A játékosok mindig eldönthetik, hogy a kezdő vagy a haladó szintű kérdésekre szeretnének válaszolni, ugyanis minden kártyán 3-3 szerepel mindkét fajtából.
Összesen kilenc különböző Mindentudorka készlet létezik, az alábbi témakörökben: az emberi test, a világűr, a dinoszauruszok, a háziállatok, a tudományok világa, a felfedezők, az óceánok világa, a világ országai és a világ csodái. Ki lehet választani a kedvenc témákat, de akár össze is lehet keverni több téma kérdéseit és így még színesebb lesz a játék!

Mennyire nehezek a Mindentudorka kérdések?

Ez bizony sok mindentől függ! Nem mindegy ugyanis, hogy kinek mi a kedvenc témája, mennyire tájékozott valaki, mennyire tud ügyesen tippelni és így tovább. Simán lehet, hogy egy kisiskolás könnyedén megmondja például, hogy hogyan nevezzük a nőnemű nyuszit, de lehet, hogy segíteni kell neki abban a kérdésben, hogy hol termelődik a Föld oxigénjének a nagy része: az óceánokban vagy a szárazföldön? Egy biztos, vagy sikerül eltalálni a jó választ vagy tanulhatsz valami újat, amivel a legközelebbi játék során már akár pontot is szerezhetsz majd!
Ez a játék egyébként szülőként is nagyon izgalmas, hiszen mindenre mi sem tudjuk a választ! A gyerekek ráadásul borzasztóan élvezik, hogy ezúttal ők is tesztelhetik a mi tudásunkat és bizony nem is baj, ha olykor megtapasztalják, hogy mi sem vagyunk mindenben Mindentudorkák!
Mindentudorka játék
A Mindentudorka kvízjáték hány éves kortól ajánlott?

A játék hivatalosan 7 éves kortól ajánlott, azonban ez nagyban függ a gyerekünk érdeklődési körétől, illetve attól is, hogy melyik készletet választjuk ki. Az állatos témakörök valószínűleg sokkal közelebb állnak a kisebbekhez, mint például a világ országai, hacsak nem épp a földgömb izgatja a gyerekedet a legjobban!
Felső korhatára viszont nincs a Mindentudorka játékoknak és ez nem véletlen! Egészen biztos, hogy a felnőttek számára is bőven akad gondolkodnivaló és meglepetés a játék során, így az egész család számára élvezetes lesz a játék!