nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

A legjobb ajándék 6-7 éves fiúknak

A legjobb ajándék 6-7 éves fiúknak

Már nem annyira kicsik, de még azért nem is nagyfiúk, még szeretik az autókat és az építőjátékokat, de közben már egyre fontosabb nekik a haverokkal eltöltött idő. Ezeket a szempontokat figyelembe véve válogattuk össze azokat a játékokat, amelyek épp 6-7 éves fiúknak valók! Van köztük vicces, izgalmas és persze autós játék is, hogy biztosan megtaláld köztük a leginkább megfelelőt!

Orrvadászat – a legviccesebb társasjáték


Az Orrvadászat egy szuper vicces társasjáték, ahol a figyelemre és a memóriára is nagy szükség van! Már onnantól dőlnek a játékosok a nevetéstől, amikor a játék elején mindenki felhelyez az arcára egy kártyát anélkül, hogy látná, mi van rajta. A kártyák kialakítása ugyanis annyira élethűen passzol az arcokhoz, hogy valóban úgy tűnik, mintha a játékos arcának a része lenne a kis vicces kép.
A feladat annyi, hogy eldöntendő kérdéseket feltéve ki kell találni a játékosoknak, hogy vajon kinek az arca is van éppen rajtuk. Folyamatosan észben kell tartani a már megszerzett információkat, amíg épp a többi játékos van soron, pedig hidd el, ez nem mindig olyan könnyű ám a nagy röhögés közepette! Ráadásul nemleges válasz esetén egy vicces hangot kiadó orrot kell lecsapni, ami pláne mókássá teszi a játékot!
Az egyszerű szabályok megértése után a gyerekek akár felnőtt nélkül is könnyedén tudnak játszani az Orrvadászattal.

Zoom Tubes, a térbeli versenypálya


Képzelj magad elé egy csőpályát, amelynek az elemeit könnyen egymásba lehet illeszteni és gyakorlatilag bármilyen formájú autópályát meg lehet építeni belőlük! Lehet akár hosszú egyenes, kanyargó, kör alakú, de még a lépcsőn is felmehet a Zoom Tubes csőpálya!
A versenypályán száguldó kisautó ráadásul még világít is, így akár sötétben is lehet játszani a játék autópályával, úgyis követhető az autók útja! Kisiklani pedig lehetetlen a pályáról, hiszen a csőpálya nem engedi, hogy a kisautók letérjenek arról az útról, amit a távirányító diktál nekik.
Egyedül és párban is remekül lehet vele szórakozni, páros játék esetén azonban érdemes hozzá néhány kiegészítő pályaelemet és kisautót is vásárolni.

Zoom-Tubes-csőpálya-szett-játéksziget

Infinity Nado harci pörgettyűk


Az Infinity Nado játékok egy kínai rajzfilmsorozat alapján készülnek. Az egymással versengő harci pörgettyűket az erő, a gyorsaság és a stabilitás jellemzi. Mindegyik pörgettyű több részre szedhető szét, az elemek pedig könnyedén kombinálhatók egymással. Ahhoz, hogy a harci pörgettyűk mozgásba lendüljenek, szükséges egy kilövő szár, amelyet minden készlet tartalmaz, valamint érdemes beszerezni egy Infinity Nado arénát is a küzdelemhez, a pörgettyűk ugyanis abban mérik össze az erejüket egymással.
Nagyon sok Infinity Nado készlet létezik, köztük számos egyszerűbb és bonyolultabb. A legegyszerűbb (és egyben legolcsóbb) pörgettyű az Infinity Nado Plastic-Super Whisker. Ez a film főszereplőjének legendás Nado-ja, amelynek összeállítása rendkívül egyszerű, az alkatrészei pedig szabadon variálhatóak egymással.
A legmenőbb készlet pedig a Trükkös szett, ez ugyanis a pörgettyűn kívül két arénát is tartalmaz, valamint számos olyan extra elemet, amely a levegőben és a hegyen is lehetővé teszi a küzdelmet.