A Játéksziget ismét MagyarBrands díjat kapott!

2020 október 15 1 perc olvasás

Magyar Brands játék

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy a Játéksziget immáron negyedszer részesült MagyarBrands díjban! 2017-ben díjaztak minket először a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában, azóta pedig minden évben elnyertük ezt a megtisztelő díjat.

A MagyarBrands díj a kiválóságot jelképezi

A MagyarBrands Program tizenegy éve értékeli azokat a magyar márkákat, amelyek kiválóságukkal kiemelkednek a többiek közül. A díj aktív segítség a fogyasztók számára is, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések meghozatalában fontos iránytűként működik.
Óriási büszkeség a számunkra, hogy a Játéksziget is évek óta a MagyarBrands díjazottak táborába tartozik!

Köszönettel tartozunk vásárlóinknak!

Köszönjük a Ti támogatásotokat is, hiszen minden vásárlónk hozzájárult ehhez a sikerhez! Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy élmény legyen nálunk a vásárlás, akár az üzleteinkben, akár a webáruházunkban találkozunk!
A Játékszigetben mindig megtaláljátok az épp aktuális újdonságokat és az örökzöld játékokat is, hiszen 25 év tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk már, hogy mire vágynak a gyerekek és melyek azok a játékok, amit a szülők is örömmel adnak a gyermekeik kezébe.

A Játékszigetben mindenkinek élmény a vásárlás

Országszerte immáron nyolc Játéksziget üzletben várunk Titeket szakképzett eladóinkkal, akik mindig készek megtalálni a legmegfelelőbb játékot! A gyerekek számára igyekszünk élménnyé varázsolni a nálunk töltött időt, hogy kipróbálhassák a már ismerős és a még nem ismert játékokat. Tudtad, hogy tematikus napokat és cserebere klubot is szoktunk szervezni üzleteinkben? És azt, hogy a Párisi udvarban található üzletünkben még egy belső csúszda is található, így a gyerekek lépcsőzés helyett akár a csúszdázhatnak is?
Webáruházunkban pedig részletes keresőink segítségével kiválóan lehet válogatni a sok ezer játék közül, ráadásul itt mindig extra kedvezményekkel is várunk Titeket!

Blog témájú írások

januári programtippek
5 tipp szülőknek a szürke januári napokhoz

2022 január 18 3 perc olvasás

Legnépszerűbb játékok
Melyek voltak a legnépszerűbb játékok 2021-ben?

2022 január 12 3 perc olvasás

Játéksziget fenntarthatóság
Mi mindent tett a Játéksziget a fenntarthatóságért 2021-ben?

2022 január 07 4 perc olvasás