nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

A Geomag bevezeti az újrahasznosított építőjátékokat!

A Geomag bevezeti az újrahasznosított építőjátékokat!

Egészen elképesztő dologra szánta el magát a Geomag: környezetbarát mágneses építőjátékokkal jelenik meg a piacon! Látszólag minden marad a régiben, a gyerekek minden bizonnyal észre sem veszik majd a különbséget, a Földünk azonban annál inkább!

Fenntartható játékok a gyerekek jövőjéért

A Geomag a 2020-as nürnbergi játékvásáron mutatta be a forradalmian új, környezetbarát játékait, melynek a Green Collection nevet adták! Hitvallásuk szerint nem lehet elég korán elkezdeni tudatosítani a gyerekekben, hogy a Földünkre vigyázni kell. Hiszik, hogy jtékokon keresztül, az ő nyelvükre lefordítva, velük is meg lehet értetni a környezettudatosság, a fenntarthatóság és a megújuló energia fontosságát. Szeretnék megmutatni a gyerekeknek, hogy igenis létezik olyan játék, amely egyszerre teszi őket és a környezetet is boldoggá és nem kell hatalmas áldozatot hoznia a Földnek azért, hogy a játék elkészülhessen.
A Geomag alkotói úgy érzik, hogy ha a játékaikkal a gyerekek egészséges fejlődését támogatják, akkor nem lehet elmenni amellett sem, hogy milyen környezetben élnek majd a jövőben. Évek óta megújuló energiaforrásokat használnak a gyártás során és igyekeznek a lehető legminimálisabbra csökkenteni az ipari hulladékot. Ez azonban csak a kezdetét jelentette a folyamatnak, hiszen most kihoznak egy olyan termékvonalat, amely teljes egészében újrahasznosított műanyagból készült, a játékok csomagolása pedig szinte kizárólag újrahasznosított anyagokat tartalmaz van.
Újrahasznosított Geomag
Magicube és Geomag készletek újrahasznosított műanyagból

A kicsiknek készült mágneses Magicube építőkockák és a klasszikus Geomag elemek hamarosan mind-mind elérhetőek lesznek újrahasznosított változatban is! Le a kalappal a Geomag előtt ezért a forradalmi újításért! Eddig is imádták a szülők a logikai gondolkodást és a finommotorikus készségeket fejlesztő mágneses készleteket, mostantól azonban még nagyobb kedvvel veszik majd meg a játékokat!
A termékek minősége természetesen mit sem változik, ugyanolyan biztonságosak és tartósak lesznek, ahogyan azt már megszoktunk a Geomag játékoktól. A színes elemekről és a rendkívül erős mágnesekről sem kell lemondanunk, hiszen minden marad a régiben, mindössze a mágneses építőkészletek ökológiai lábnyoma lett kisebb!

Magicube – a legkisebbek mágneses építőkockája

A Magicube tökéletes választás volt már eddig is a legkisebbeknek, hiszen ezekkel a készletekkel már 1 éves kortól tudnak játszani a gyerekek. A kockák könnyedén egymáshoz illeszkednek a mágnes erejének köszönhetően, még akkor is, ha eleinte nem olyan ügyesek a kis kezek. Eleinte persze csak egyszerűbb építmények születnek majd, idővel azonban jöhetnek a komolyabb alkotások is!
Tökéletes ajándék akár már az első születésnapra is, de az ovisok is nagyon jól tudnak játszani vele. A Geomag készleteket inkább 5 éves kortól javasoljuk.