A Flower Surprise virágbabák még illatoznak is!

A Flower Surprise virágbabák még illatoznak is!

A te kislányod is imádja azokat a babákat, amelyeket néhány mozdulattal át lehet varázsolni valami egészen mássá? Tudod, mint a Cupcake baba, ahol a gyönyörű szoknyát behajtva fincsi süti lesz a babából, vagy a Fagyibaba, ahol a baba szoknyájából lesz a fagyikehely pohara! Van egy jó hírünk: megérkeztek a gyönyörűséges Virágbabák, akiket pillanatok alatt csodaszép, hosszú hajú hercegnővé lehet átalakítani!

Illatos virágbabák 12 különböző illattal


Talán nem is gondoltad volna, de az első Cupcake babák bizony már a nyolcvanas évek végén megszülettek, vagyis a kislányok már generációk óta szeretik ezeket az illatos, meglepetésekkel teli babákat, amiket kedvük szerint tudnak átváltoztatni. A Flower Surprise virágbabák elődeikhez hasonlóan szintén gyönyörűek, ezúttal azonban nem valami finomsággá, hanem egy szál illatos virággá alakulnak át a babák!

Ráadásul még egy pillangó alakú fésűt is rejtenek az illatos virágszirmok, amivel meg lehet fésülni a virágbabák gyönyörű haját, de bele is lehet tűzni akár hajdíszként is a hajukba!

Virágbaba

Az átalakítható játékok népszerűsége


Mindig nagyon népszerűek voltak az átalakítható játékok, korábban azonban inkább a fiúknak jutottak az izgalmasabbak közülük. A lányok kénytelenek voltak beérni a gyorséttermi ajándékmenühöz csomagolt kifordítható plüssállatkákkal és irigykedve figyelték a fiúkat, akik a Transformers játékokat kedvük szerint alakítgatták járművekké vagy éppen harcos robotokká. Ma már szerencsére a lányok is számos kifordítható játékból és babából tudnak választani!

Te vajon felismernéd mindegyik virágbabát az illatáról?


Rózsa, tulipán, krizantém, liliom – talán még Te sem ismernéd fel mindegyik virágot az illata alapján! A kislányod azonban garantáltan felismeri majd a legfinomabb virágillatokat mostantól, hiszen a Flower Surprise babák haja és szirmokból álló ruhája mind csodálatos virágillatot áraszt! És ne gondold, hogy elillan a virágbaba finom illata, a Flower Surprise babák ugyanis mindig pont ugyanúgy illatoznak, ahogyan előbújtak a dobozukból!