nyar
A Colour Mazing színezőkkel akár útközben is lehet színezni!

A Colour Mazing színezőkkel akár útközben is lehet színezni!

Még hogy a kocsiban nem lehet színezni utazás közben? Ugyan már! Mutatunk most neked egy menő színező szettet, amivel még zötykölődés közben sem lehet kimenni a vonalból! Próbáljátok ki, ha legközelebb hosszabb útra mentek és meglátod, hogy cserébe nagyon nyugodt utazásban lesz részed!

Miért olyan különlegesek a Colour Mazing színvarázs kifestők?


A Colour Mazing színezők speciális, vastag kartonból készültek és különleges tintával töltött tollakkal lehet rájuk rajzolni. Ezekkel a tollakkal lehetetlen kimenni a vonalból, amikor a sablont színezed, így garantáltan gyönyörű lesz a végeredmény, amit akár a falra is ki lehet tenni.

Colour Mazing színező

Hogy működik a Colour Mazing toll?


Ki kell választani a megfelelő színű tollat, meg kell nyomni a közepét és utána már csak figyelni kell, ahogyan a tinta szépen lassan kitölti a rendelkezésére álló felületet. Mindezt ráadásul anélkül teszi, hogy kifolyna a vonalon túlra, így garantáltan mindenki a vonalon belül marad ezzel a tollal, még akkor is, ha nem egy rutinos színező.
A színeket ráadásul keverheted is egymással, tehát egyszerre akár többféle színt is használsz ugyanazon a területen, így csodaszép színárnyalatokat tudsz létrehozni, akárcsak egy igazi festőművész! Akár a dzsungelben található összes levelet különböző színűre festheted, ha éppen ahhoz van kedved!

Miért ideális úti játék a Colour Mazing?


A sablonok vastag kartonból készültek, így akár ölben tartva vagy egy könyvre rátéve is lehet használni a Colour Mazing színvarázs színezőket. Kevés helyet foglal el, hosszú időn át el lehet vele szórakozni, ráadásul a Colour Mazing tollak olyan speciális tintát tartalmaznak, melyek gond nélkül eltávolíthatóak mindenfajta textilből, de még akár kocsiülésből és a kanapéból is.
A kalózos és a hercegnős készletet leszámítva egyébként a Colour Mazing színezők mind olyanok, hogy a fiúk és a lányok is örömmel készítenek képeket belőlük, úgyhogy a különböző nemű testvérek is könnyen meg tudnak osztozni rajtuk!
(Extra tipp a Játékszigettől: nyári utazáshoz stílusosan válaszd a tengeri világot idéző sablonokat és tollakat!)