nyar

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a 2020 március 28-ától életbe lépő kijárási korlátozás a megrendelések kiszállítását nem akadályozza. Webáruházunk zavartalanul működik, a rendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is folyamatos!

A Baby Yoda plüss hamarosan Magyarországon is kapható!

A Baby Yoda plüss hamarosan Magyarországon is kapható!

Örülhetnek a Star Wars rajongók, a Baby Yoda plüss ugyanis tavasszal érkezik, így haza tudnak vinni egy újabb darabkát az univerzumból! A Disney 2020 márciusában dobja piacra a The Mandalorian című sorozatához kapcsolódó tárgyakat és játékokat és ez a hír bizony óriási lázban tartja a világot! A legjobban persze mindenki a Baby Yoda figurát várja és most a New York-i játékvásáron meg is mutatták őt a nagyközönségnek!

Baby Yoda, a The Mandalorian sorozat sztárja

A Csillagok háborúja univerzumában játszódó The Mandalorian című sorozat a Disney+ nemrégiben indult streaming csatornáján nézhető. A sorozatot 2019 novemberében kezdték vetíteni Amerikában és várhatóan jövőre érkezik majd meg Magyarországra. Elképesztő népszerűségnek örvend, megőrülnek érte a rajongók, Baby Yoda pedig egycsapásra az internetezők kedvence lett!
Mindig is szerves részét képezte a Star Wars filmek megtérülésének az a rengeteg játék, ruha, ajándéktárgy stb., ami a filmekhez kapcsolódik és ez a The Mandalorian sorozat esetében sincs másképp, mégis várnunk kell most ezek megjelenésére. A sorozat írója ugyanis azt szerette volna, hogy tartsák vissza a játékokat néhány hónapig a sorozat elindulása után, mert titokban szerette volna tartani, hogy a „Gyermek”, azaz Baby Yoda is szerepelni fog a sorozatban.

Na de kicsoda Baby Yoda?

Ha eddig még nem hallottál a sorozatról, akkor kicsit bemutatjuk most neked Baby Yoda karakterét. Először is tegyük tisztába, hogy ő nem ANNAK A YODA-nak a fiatalkori verziója, csak azonos fajba tartozik vele. Ennek köszönhetően nagyon hasonlít rá persze, nem csoda, hogy mindenkinek Yoda ugrik be róla, csak éppen kevésbé ráncos, fiatalabb és cukibb kiadásban
A sorozatban egyébként „Gyermeknek” nevezik őt, a Baby Yoda nevet a rajongók és a média adta neki a nyilvánvaló hasonlóság miatt. Amerikában talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné a karaktert, akár nézi a sorozatot, akár nem, ugyanis hihetetlenül sok Baby Yoda mém született az elmúlt hónapokban!
Yoda plüss
Mit tudunk eddig a Baby Yoda plüssről?

Fotókon szerencsére már látható a szuper cuki plüss Baby Yoda és karácsony óta sok helyen akár elő is lehet már rendelni! Az éppen most zajló New York-i játékvásáron pedig most bepillantást engedtek két Baby Yoda játékba is: az egyik a már említett Yoda plüssfigura, a másik pedig annak egy 60 dolláros verziója, amely mozgásának köszönhetően megszólalásig hasonlít a filmbeli karakterre. Ez a Baby Yoda figura tudja mozgatni a kezét, a fülét és a szemét, valamint mindenféle nyüszögő hangot ad ki, ha a kis fejére tesszük a kezünket.
És mikortól kaphatóak a Baby Yoda játékok? Az erő legyen velünk tavaszig, ugyanis addig kell még várni, hogy végre kézbe foghassa a világ a már most kultikusnak számító figurát!