5 szuper karácsonyi ajándék gyerekeknek

5 szuper karácsonyi ajándék gyerekeknek

Hamarosan itt a karácsony, úgyhogy érdemes puhatolózni a gyerekeknél, hogy mi is lenne neki a legjobb karácsonyi ajándék idén! Sok gyerek ilyenkor azonnal előáll egy hosszú listával, de olyan is előfordul, hogy egy gyereknek nincs igazán ötlete és meglepetést szeretne. Ezzel persze jó nagy feladat elé állítja a szülőt, hiszen naná, hogy arra vágyunk, hogy jól beletrafáljunk a karácsonyi ajándékkal! Adunk pár olyan ajándéktippet, amivel tuti nem lőhetsz mellé!

Így találd meg a legjobb ajándékot!


A legfontosabb, hogy a kiválasztott játékot újra és újra elő lehessen venni, ne lehessen örökre ráunni félóra után. Nagyon jó ötlet olyan ajándékot választani, amit később akár tovább lehet bővíteni extra elemekkel vagy kiegészítőkkel, így akkor se lesz unalmas a játék, ha kicsit nagyobb lesz a gyerek vagy már rengeteget játszott vele!

Érdemes előre meggyőződni róla, hogy jó minőségű legyen a játék, hiszen kevés kínosabb van annál, mint amikor már szenteste tönkremegy az ajándék. Mindenképp nézd meg, hogy szükség van-e elemre a játékhoz, és ha igen, akkor milyenre, hogy ne kelljen emiatt a benzinkútra szaladgálnod karácsonykor!

Társasjáték


A társasjátékkal biztosan nem fogsz mellélőni! A legjobb, ha egy jó kis családi társasjátékot választasz, amivel az egész család együtt tud játszani! A mi tippünk a kisebbeknek a Furfangos teve és az Itt a sajt, hol a sajt társasjátékok, míg a nagyobbaknak a Guinness Világrekordok társast és a Kulcsvesztő Útvesztőt ajánljuk.

Építőjáték


Építeni mindenki szeret már babakorban is, és ez bizony kamaszkorban sincs másképp! A legkisebbeknek a puha Clemmy kockákat ajánljuk, ezt már akár 1 éves babáknak is érdemes ajándékozni. Az óvodás korosztálynak a Geomag mágneses építőkészleteket ajánljuk, ezeket ugyanis kiválóan lehet a későbbiekben is tovább bővíteni, míg a 10 éven felülieknek az Engino Inventor készletekből érdemes választani, például a motorizált készletek közül.

Könyvek 


A könyvnek mindenki örül életkortól függetlenül, csak nyomozd ki előre, hogy az ajándékba tervezett könyv ugye biztosan újdonság lesz majd annak, aki kapja! A legkisebbeket is nyugodtan meglepheted könyvvel, például egy ilyen cuki bábkönyvvel!


Karácsonyi-ajándék-gyerekeknek


Kreatív játékok


A kreatív készleteket általában a lányok értékelik jobban, legyen szó akár színezőkészletről, ékszerkészítőről vagy csillámtetoválásról! Böngészd át a GALT márka kínálatát, ők ugyanis tényleg minden korosztályra gondoltak, illetve nézd meg a Glitza szetteket, amelyekkel szuper tetoválásokat lehet készíteni akár tárgyakra is!

Extra tipp lányoknak: Sylvanian Families játékok


A Sylvanian Families állatkák igazi aduászt jelentenek az ajándékozásban, hiszen elképesztően aranyosak és kiváló minőségűek ezek a kis figurák és a hozzájuk tartozó kiegészítők! Ráadásul különböző árkategóriában lehet megvásárolni a Sylvanian Families játékokat, így akkor is jó választás, ha egy kislánynak csak egy apró ajándékot keresel, és akkor is, ha valami komolyabb ajándékra gondoltál. A Sylvanian játékcsalád egyébként folyamatosan bővül, így ma már akár vidrák, elefántok, kenguruk és jegesmedvék közül is tudsz választani!