iskola kezdes
Játék-újrahasznosítás 1. rész: 10 kreatív ötlet a LOL gömb mókás felhasználásához Játék-újrahasznosítás 1. rész: 10 kreatív ötlet a LOL gömb mókás felhasználásához
2018. augusztus 16.
A L.O.L. SURPRISE! varázsgömbjei az idei év slágerei. A gyerekek imádják rétegről-rétegre bontogatni a színes gömböt, és nézni, hogy bukkannak elő az izgalmasabbnál-izgalmasabb meglepetések. Nekünk felnőtteknek azonban már fejtörést okoz: hogyan maradhatnánk környezettudatosak, és hasznosíthatnák újra kreatívan a játékot, miután elmúlt a varázs.
Részletek
6 túlélőtipp szülőknek állatkerti látogatáshoz + 6 tipp a gyerek-állat biztonságáért 6 túlélőtipp szülőknek állatkerti látogatáshoz + 6 tipp a gyerek-állat biztonságáért
2018. augusztus 9.
Augusztus 9-én tartják az állatkertek napját, hiszen 1866. augusztus 9-én nyílt meg a Budapesti Állat- és Növénykert.
Részletek
Viszlát pelus! – Tippek a bilihez szoktatáshoz szakértőktől Viszlát pelus! – Tippek a bilihez szoktatáshoz szakértőktől
2018. július 26.
A nyár a legalkalmasabb évszak arra, hogy kisgyerekünket még az ovi előtt szobatisztaságra neveljük. Aki már átélte, tudja, hogy a szobatisztaságra nevelés művészet, amelyhez néha nem árt némi kreativitás is.
Részletek
Balkezesek világnapja: 6 dolog, amit nem tudtál róluk Balkezesek világnapja: 6 dolog, amit nem tudtál róluk
2018. augusztus 14.
Mi a közös Julius Caesarban, Nagy Sándorban, Bachban, Petőfi Sándorban, Napóleonban, Puskás Ferencben, Keanu Reevesben, Newtonban és Paul McCartneyban? Nemcsak az, hogy híresek, de mind balkezesek is!
Részletek
Elfoglalt anyuka vagy? Így tarts „lusta napot” 5 lépésben! Elfoglalt anyuka vagy? Így tarts „lusta napot” 5 lépésben!
2018. augusztus 7.
Augusztus 10-én tartják a lustaság világnapját, a napot, amikor kötelező semmit nem csinálni, vagyis inkább olyan dolgokat a napi kötelességeink helyett, amelyeket már régóta nem engedtünk meg magunknak.
Részletek
7 meglepő és csodás tény az anyatejes táplálásról 7 meglepő és csodás tény az anyatejes táplálásról
2018. július 31.
Augusztus első hetében tartják az Anyatejes táplálás világnapját, hangsúlyozva azon egészségügyi és pszichés előnyöket, melyek a szoptatással járnak.
Részletek
5 tipp, hogyan éljük túl az anyai alvásmegvonást 5 tipp, hogyan éljük túl az anyai alvásmegvonást
2018. július 24.
Egy anya átlagosan 700 óra alvást veszít babájának első életévében. A hosszú ideig fennálló alvásmegvonás azonban kimutathatóan negatívan hat nemcsak az anya szervezetére, a családi kapcsolatokra, de a gyereknevelésre is.
Részletek
Még több blog