tavasz
Így készülnek a gyereknapra itthon és külföldön Így készülnek a gyereknapra itthon és külföldön
2017. május 23.
Ha nincs ötleted, mivel ünnepelhetnéd meg a gyerekeket, esetleg szeretnél családi hagyományt kialakítani gyereknapra, meríts ötletet más nemzetek példájából!
Részletek
5 tipp a stresszmentes zsúrhoz 5 tipp a stresszmentes zsúrhoz
2017. május 11.
Régen sem volt másképp... Azonban a zsúr-stressz új fogalom lehet a szülők körében.
Részletek
9 időtlen életigazság, amit a Szépség és a Szörnyeteg taníthat nekünk 9 időtlen életigazság, amit a Szépség és a Szörnyeteg taníthat nekünk
2017. május 4.
9-10 éves lehettem, amikor a Szépség és a Szörnyeteg Disney változata betört a mozikba, 22 évvel később pedig ismét lázban ég a világ a mese miatt. Nem is csoda: a zenék, a karakterek, az egész történet lebilincselő.
Részletek
Mikor töltöttél magaddal minőségi időt utoljára? Lepd meg magad anyák napjára egy kis énidővel! Mikor töltöttél magaddal minőségi időt utoljára? Lepd meg magad anyák napjára egy kis énidővel!
2017. április 26.
Úgy érzed, hogy szinte teljesen csak más emberekért élsz? Már az idejét sem tudod, mikor volt egy fél órád csak és kizárólag magadra? Kezdesz ingerlékennyé válni? Ha mindhárom kérdésre a válaszod igen, akkor itt az ideje az énidőnek.
Részletek
Egy kis Barbie-történelem - Hogyan változtak a Barbie babák 50 év alatt? Egy kis Barbie-történelem - Hogyan változtak a Barbie babák 50 év alatt?
2017. május 18.
Sokan támadják, de tény: kevés játék büszkélkedhet olyan töretlen népszerűséggel, mint a Barbie.
Részletek
Gyereknapi dilemma: Milyen a jó játék? Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Gyereknapi dilemma: Milyen a jó játék? Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet?
2017. május 8.
Közeledik a gyereknap, és vele együtt a dilemma is: milyen játékkal okozhatunk hosszú távú örömöt a gyermekeinknek? Ahogy a ruhát fel kell próbálni, úgy a játékot is ki kell próbálni, hogy biztosan passzol-e...
Részletek
Kipróbáltuk: Orrvadászat társasjáték Kipróbáltuk: Orrvadászat társasjáték
2017. május 2.
Van bajszom? Szeplős vagyok? Hiányzik a fogam? Rúzsos a szám? Egyáltalán ember vagyok? – az Orrvadászat társasjáték olyan, mintha soha nem néztünk volna tükörbe, és most másoktól próbálnánk megtudni, hogyan nézünk ki, és hogy egyáltalán kik vagyunk.
Részletek
Gyermekrajzpályázat a Vizes Világbajnokságról Gyermekrajzpályázat a Vizes Világbajnokságról
2017. április 25.
Ti is várjátok már a Vizes Világbajnokságot, hogy együtt szurkolhassatok kedvenc sportolóitoknak? Most nemcsak lelkesedéssel készülhettek e remek alkalomra, hanem valami nagyobbal is! Készítsetek rajzokat a magyar csapatot biztató közös szurkolásról a Játéksziget kabala delfinjével, Delfivel! Nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhettek, de akár a Ti rajzaitok is szerepelhetnek a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain.
Részletek
Még több hír